Werken met mij

We are our only limt

Hi!,

Super tof dat je meer te weten wilt komen over het gezicht achter The Crystal Matchmaker.

Mijn naam is Annelotte Knapen en ik ben 25 jaar. Begin 2021 ben ik gestart als ondernemer. Het is mijn droom om vrij te kunnen leven en mijn energie te delen met zoveel mogelijk mensen.

Ik geloof dat alles energie is. Niet alleen jij, je gedachtes, overtuigingen en emoties, maar ook alles om je heen. Zo ook de prachtige edelstenen die te koop zijn in de webshop.

Toen ik me dit realiseerde veranderde mijn leven volledig. Ik kreeg weer regie over mijn leven en sinds dien ben ik bezig met het creëren van het leven waar ik gelukkig van wordt.

The Crystal Matchmaker is daar een groot onderdeel van. Energie kunnen voelen en matchen bij de juiste persoon is 1 van de dingen die ik het liefste doe. Wanneer je de juiste energie matched bij wat jij nodig hebt, krijg je de mogelijkheid om gigantische stappen te zetten op het gebied van je eigen ontwikkeling. Ik geloof er daarom ook in dat de steen jouw kiest.

Ik combineer dan ook het werken met edelstenen met het coachen van prachtige vrouwen op weg naar zichzelf. We zijn zo geneigd om in ons hoofd te blijven zitten en maar door te gaan. Vast in allerlei blokkerende overtuigingen, emoties en energieën waar we helemaal niet gelukkig van worden. Door hier bewust in te duiken hebben we alle power om onszelf zo neer te zetten zodat we er wel gelukkig van worden. Zodat we precies zijn wie we willen zijn. Het is daarom ook mijn missie om vrouwen weer terug te brengen naar zichzelf. Vol passie, liefde, power, zelfvertrouwen en levensenergie.

Naast het werken met stenen en energie geef ik ook 3 x per week spinning lessen in de sportschool. Dit is niet alleen keihard trainen maar ook tijdens de les gaan we op reis, hoe zweverig dat ook klinkt. Het stimuleren van mensen en mensen volledig uit hun comfortzone trekken is ook iets waar ik heel veel energie uithaal. Je kan altijd meer dan je denkt. Ons hoofd is getraind om in de comfort zone te blijven, het bekende. Dat is veilig. Maar buiten die comfortzone ligt zoveel meer! Als ik in mijn veilige omgeving was gebleven, dan was The Crystal Matchmaker nooit ontstaan. Hoe je situatie ook is, jij bent in control. Kies voor groei, kies voor je droom en sta in je kracht!


Zet je hoofd uit en luister naar je gevoel. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je met alle liefde.

Geniet van de shop!

KVK: 82215294
BTW- nummer: Nl003654687B08
REKNR: NL10 KNAB 0414 4193 24 
TNV: A. Knapen